Καινοτομία στα πολυμέσα και τις εφαρμογές πληροφορικής από το 1995.

Web Εφαρμογές.

Αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη στατικών ιστοσελίδων, αλλά και πολύπλοκων Web εφαρμογών. Σχεδιάζουμε σύγχρονες, responsive διεπαφές χρήστη(GUI) τηρώντας το προσωπικό σας στυλ. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για τη δική σας εφαρμογή.


e-Shop Sample

Το 2013 ξεκινήσαμε το σχεδιασμό του bidmax.gr.
Web εφαρμογή σε Spring Framework, με βάση PostgreSQL.
Σύντομα κοντά σας ..

Περισσότερα »

Generic placeholder image

Social Network Sample

Το Social Network 'myweb' δημιουργήθηκε ενδεικτικά σε Java Web, με MySQL βάση. Περιλαμβάνει προσωπικούς λογαριασμούς χρηστών, δημοσιεύσεις, mailbox κλπ.

Περισσότερα »

Generic placeholder image

WebGL Game Sample

Το παιχνίδι 'Bloxorz' αναπτύχθηκε σε WebGL. Λειτουργεί πάνω σε μία εφαρμογή Java Web, ενώ τα δεδομένα αποθηκεύονται σε βάση PostgreSQL.

Περισσότερα »


Mobile εφαρμογές.

Εάν θέλετε η ιστοσελίδα σας να γίνει πιο φιλική προς τις κινητές συσκευές μπορούμε να το πετύχουμε. Είτε μέσω της web εφαρμογής(mobile web) είτε με κάποιο native app(iOS, Android) μεταφέρουμε την εταιρεία σας, την ιδέα σας, την προσωπική σας σελίδα στις μικρές οθόνες. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για τη δική σας εφαρμογή.


Generic placeholder image

Android App Sample

Το egggame, ενδεικτική Android εφαρμογή, σχεδιάστηκε με βάση το tsougresma.gr. Χρησιμοποιεί το G-sensor του κινητού προκειμένου το τσούγκρισμα τον αυγών να είναι ρεαλιστικό.

Περισσότερα »

Generic placeholder image

Mobile Web Sample

Η εφαρμογή του bidmax.gr σχεδιάζεται με mobile-friendly διεπαφές χρήστη.

Περισσότερα »

Generic placeholder image

iOS App Sample

Ongoing Project : iPhone app 'spange', coming soon ..